Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg a deschis un nou magazin, in Iulius Town Timisoara. Magazinul are o suprafata de peste 3.500 metri patrati si gazduieste branduri high-fashion precum Calvin Klein, Armani Exchange, Hugo Boss, Guess, Nike, Tommy Hilfiger si altele.

Deschiderea noului magazin Peek & Cloppenburg din Iulius Town dureaza pana pe 6 octombrie si ofera clientilor reduceri de 20% exclusiv pe baza cardului Peek & Cloppenburg.

Magazinul din Iulius Town este al doua locatie a retailerului de fashion din Timisoara, dupa cel din Timisoara Shopping City. Noul magazin are o suprafata de 3.595 metri patrati, este dispus pe doua etaje, destinat pentru femei, cat si pentru branduri barbatesti si are un concept unic Peek & Cloppenburg atat in Romania, cat si in afara.

Dupa redeschiderea noului magazin Peek & Cloppenburg din Baneasa Shopping City, Bucuresti, ne bucuram sa prezentam clientilor nostri din Timisoara o noua destinatie de shopping, a doua in acest oras. Suntem nerabdatori sa ne bucuram de diversitatea colectiilor, acum intr-o noua imagine, cu o experienta completa de shopping”, mentioneaza Paul Portner, Director Retail Management at Peek & Cloppenburg.

Ce gasesti in noul magazin Peek & Cloppenburg

Peste 200 de marci internationale de top, cat si proprii precum Jake’s si REVIEW creeaza harta de shopping in noul magazin Peek & Cloppenburg. De la marcile exclusive, la demonstratiile stilistice ale caselor Guess, Scotch & Soda, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour, la stilul iconic al caselor Armani, Coccinelle, DKNY, Lacoste, Love Moschino, pana la noile definitii estetice pentru echipamentul sportiv oferite de Adidas, FILA, Nike, Reebok, fiecare vizitator, indiferent de preferintele vestimentare, primeste acces la noile colectii.

Peek & Cloppenburg, retailerul independent din industria modei, este o companie de familie, lider de piata pe segmentul vestimentar superior cu 16.000 de asociati si cu peste 140 de magazine in 15 tari din Europa. Peek & Cloppenburg ofera o gama variata de produse pentru toate stilurile si preferintele, de la brand-uri internationale pana la marcile proprii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri