Eles.ro este un site lansat la finalul lunii octombrie, in Romania, de Diana Eles, absolventa a Facultatii de Brand & Management din Milano. Pe site se gasesc colectii de haine fabricate in Italia, dar si genti si accesorii pentru femei, iar toate comenzile beneficiaza de un discount de 15% in primele trei saptamani, potrivit unui comunicat de presa.

Eles.ro, magazinul online deschis marti, 22 octombrie, contine haine provenite din Milano. Pentru a celebra lansarea in Romania, toate comenzile beneficiaza de un discount de 15% in primele trei saptamani de la lansare.

Planul antreprenoarei este ca in perioada urmatoare, brand-ul sa se extinda si in alte tari din Uniunea Europeana.

Antreprenoarea si fondatoarea brandului Eles are experienta in moda, fiind absolventa a Facultatii de Brand & Management din Milano din cadrul „Accademia del Lusso”. Diana Eles s-a nascut in Romania, iar la doi ani s-a mutat in Italia impreuna cu familia. La varsta de 22 de ani, era manager al unui lant de magazine de haine.

"Am vrut sa creez un brand pentru femeile care se simt mereu tinere si libere, care sunt indragostite de personalitatea lor puternica. Am adus din Milano, capitala mondiala a modei, haine, genti si incaltaminte care sa reflecte puterea stilului personal, noile trend-uri in materie de moda, dar si mesajul ca femeia poate sa fie cool, fericita si cu o atitudine pozitiva", a declarat Diana Eles, fondatoarea brand-ului Eles.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri