Carrefour ia in calcul posibilitatea de a extinde si in alte orase din tara program intitulat "Punem pret pe plastic", prin intermediul caruia clientii puteau duce la magazin o sticla PET, primind in schimb legume sau fructe produse de fermieri romani. In prezent, programul este derulat in sase orase.

"Punem pret pe plastic" a fost lansat in luna iulie in Capitala si extins luna aceasta in alte cinci orase: Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Buzau si Constanta.

"Raspunsul clientilor a fost unul bun, iar proiectul a fost extins din 11 octombrie in cinci orase prezent in Timisoara, Oradea, Cluj-Napoca, Buzau si Constanta. Si evident ca avem in vedere mai mult de atat. Reconfirma interesul si faptul ca suntem intr-o alta etapa de dezvoltare a clientului", a declarat Narcis Horhoianu, director de marketing al Carrefour, in cadrul evenimentului Retail Arena, organizat de wall-street.ro.

Ne bucuram sa avem aceasta oferta catre client, clientul priveste cu alti ochi si cu alta atitudine actul de sustenabilitate

Programul propus de retailerul francez contine activitati concrete pentru reducerea, refolosirea si reciclarea plasticului si a altor deseuri. Potrivit reprezentantilor Carrefour, in 2018, romanii au reciclat aproape 200 de tone de plastic prin intermediul statiilor SIGUREC si au cumparat 20 de milioane de pungi biodegradabile.

Evenimentul retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG. retailArena 2019 este un eveniment sustinut de: Carrefour Romania, eMag, VTEX, Fan Courier, Mastercard, CustomSoft, Iulius Town, Metro, Answear.ro, Enterprise Concept, Filip & Company, La doi Pasi, Hervis, Leverage, ING, SAP, Colliers, JYSK, Danone, Cushman & Wakefield, Quik, Cris-Tim, Mondelez, Kik, Environ si Altex.

Foto harta: Carrefour Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri