Heidi Chocolat a deschis prima sa ciocolaterie din Bucuresti, langa Ateneul Roman. Ciocolateria va functiona in perioada octombrie 2019 – aprilie 2020 printr-un parteneriat cu gelateria Moritz Eis, pe strada Episcopiei numarul 6.

Deschiderea magazinului vine ca raspuns la nevoia consumatorilor de a descoperi locuri unice in Bucuresti si de a avea experiente gourmet, in afara mediului de retail conventional. Vizitatorii vor gasi in Heidi Chocolaterie produse diferite fata de cele cu care compania este prezenta pe piata.

Vor fi disponibile aici produse fresh realizate manual de ciocolatierii Heidi (trufe, praline, maxi-tablete spectaculoase) si o varietate de cadouri disponibile pentru toate ocaziile. O aparitie speciala este cea a gamelor de tablete si praline BIO din ciocolata elvetiana: Heidi Mountain Pleasure si Heidi Swiss Heritage, care inoveaza la nivel de ambalaj, folosind un material prietenos cu mediul - carton rezultat din procesarea ierbii.

heidi chocolat magazin bucuresti

Magazinul reprezinta rezultatul angajamentului Heidi Chocolat pentru inovatie, fiind urmarea fireasca a atentiei speciale acordate de expertii companiei procesului de inovatie si vine in contextul aniversarii a 25 de ani de Heidi Chocolat.

„Pana la deschiderea noii ciocolaterii, consumatorii puteau gasi produsele realizate manual de ciocolatierii Heidi Chocolat in magazinul Heidi ChocoWorld, din incinta fabricii. Ne dorim ca prin noua ciocolaterie sa fim mai aproape de consumatorii nostri, cu produse premium, pe care nu le pot gasi in magazine, rezultat al creativitatii ciocolatierilor nostri si al mostenirii elvetiene care ne defineste”, anunta reprezentantii companiei.

„Sunt foarte incantat sa impartasesc cu entuziasm anuntul ca Heidi Chocolat are o noua casa in Bucuresti. Primul pop-up shop Heidi este noul loc in care poti experimenta ceea ce reprezinta probabil cele mai bune compozitii realizate cu ciocolata din Bucuresti. Sunt perfecte pentru a fi oferite cadou, perfecte ca sa te rasfeti. Sunt recunoscator partenerului nostru Moritz Eis pentru cooperare si pentru ca ne-a ajutat sa le oferim oamenilor un spatiu in care sa gaseasca ciocolata si inghetata handmade, in acelasi loc. Va invit pe toti sa vizitati noul hotspot din Bucuresti”, declara Peter Muller, General Manager Heidi Chocolat.

heidi chocolat magazin bucuresti

Spatiul de pe strada Episcopiei numarul 6 a fost complet redecorat pentru a oferi viziunea Heidi Chocolat si pentru a-i transpune pe vizitatori „on the chocolate side of life”. Astfel, consumatorii se pot bucura de ciocolata HEIDI in perioada octombrie – aprilie, in shop fiind disponibila in continuare si inghetata Moritz Eis. Ciocolateria este deschisa de luni pana vineri intre orele 10-20, intre orele 12-20 sambata si intre orele 12-18 duminica.

Heidi Chocolat a fost fondata in anul 1994 de Jurg Laderach, proprietarul companiei Confiseur Laderach AG, faimos producator de ciocolata premium si produse de cofetarie. Heidi Chocolat este lider in segmentul de tablete de ciocolata premium in Romania, fiind prezent in peste 50 de tari din 6 continente, dintre care cele mai importante sunt pietele din Germania, Austria, Polonia, Elvetia, Rusia si China.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri