JYSK Zalau are o suprafata totala de 1300 mp si se afla pe Strada Mihai Viteazu nr. 58B, Zalau.

“Vom marca deschiderea JYSK Zalau cu un eveniment special, in cadrul caruia le-am pregatit clientilor o multime de surprize si, bineinteles, oferte speciale de deschidere cu preturi foarte bune la peste 1.000 de produse”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria.

JYSK Zalau isi deschide portile pe 7 noiembrie, de la ora 08.00, cu un eveniment la care clientii sunt asteptati cu oferte de deschidere si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori. Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata. Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana duminica intre orele 09.00 – 21.00. In saptamana deschiderii, colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun va avea preturi cu pana la 70% mai mici.

JYSK este unul dintre retailerii de mobila si decoratiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfasoara operatiuni in 52 de tari si numara un total peste 23.000 de angajati si peste 2.800 de magazine. Detinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 in Danemarca, in orasul Aarhus, al doilea cel mai mare din tara. Cinci ani mai tarziu, compania s-a extins dincolo de granitele tarii odata cu deschiderea unui magazin in Germania.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 78 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.