Carrefour a dat startul campaniei de Black Friday, care va dura pana la 27 noiembrie, si vine cu reduceri la electrocasnice si electronice, iar frigiderele, masinile de spalat, cuptoarele si instrumentele pentru gatit au preturi cu pana la 50% mai mici.

In oferta de Black Friday a retailerului Carrefour intra masini de spalat cu reduceri cuprinse intre 8% si 52%. Astfel, o masina de spalat rufe marca Arctic, eficienta energetica A++, cu o capacitate de incarcare de cinci kilograme, costa 600 de lei, avand o reducere de 52%, iar o masina de spalat rufe Beko, eficienta energetica A+++, cu o capacitate de incarcare de 8 kilograme, costa 1.100 de lei, beneficiind de o reducere de 35%.

Frigiderele au si ele reduceri care pornesc de la 12% si ajung la 36%. Spre exemplu, un frigider Arctic, clasa A+, cu un volum al frigiderului de 209 litri si un volum al congelatorului de 69 de litri, costa 950 de lei.

Carrefour vine cu oferte pentru cuptoare cu microunde, iar reducerile incep de la 9% si ajung la 39%. Un cuptor cu microunde Gorenge costa intre 200 si 230 de lei, unul marca Daewoo costa 320 de lei. Pretul poate creste pana la 660 de lei, pentru un cuptor cu microunde incorporabil, marca ECG, cu un design conceput in incorporarea in mobilierul de bucatarie.

Black Friday 2019 la Carrefour

Reducerile la cuptoare incep de la 11% si ajung la 50%. Un cuptor electric Arctic, clasa A, costa 500 de lei, iar pretul unui cuptor incorporabil marca Whirlpool ajunge la 1.000 de lei. In campania de reduceri pe care o propune Carrefour, un aragaz costa intre 800 si 2.000 de lei. Pretul unei hote porneste de la 170 de lei si ajunge la 800 de lei. In plus, trei modele de masinile de spalat vase intra in campania de Black Friday si costa intre 1.050 si 1.400 de lei.

Pentru ca vine frigul, aerotermele si aparatele de incalzire au intrat si ele in campania de Black Friday, iar cei interesati ar trebui sa scoata din buzunar la achizitie intre 39 de lei si 813 lei.

Aspiratoarele au si ele reduceri intre 14% si 50%, iar clientii ar putea plati intre 100 si 700 de lei, in functie de ce tip de aspirator isi doresc: cu sac sau fara sac, portabil sau vertical.

La reduceri mai sunt si ventilatoarele, purificatoarele de aer, aparatele de aer conditionat, dezumidificatoarele, mesele de calcat si husele, masinile de cusut, surfilat si brodat.

Reducerile au acaparat si zona de instrumente pentru bucatarie, iar preturile au scazut la mixere, fierbatoare, blendere, espressoare, cafetiere, cantare, masini de tocat, gratare electrice si masini de facut paine.

Alte categorii de produse vizate de reduceri sunt tensiometrele, aparatele de tuns, uscatoarele de par, epilatoarele electrice, ondulatoarele si periutele de dinti electrice.

Livrarea la domiciliu in toata tara se realizeaza in 1-7 zile. Pentru comenzi pana la 150 de lei, costul transportului este de 15 lei. Pentru comenzi de peste 150 de lei, transportul este gratuit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri