Black Friday 2019 continua la Fashion Days. Dupa ce in primele 3 ore de campanie retailerul online vanduse 70.000 de produse, pana la orele 18:00 ieri, Fashion Days avea un numar de 150.000 de produse si vanzari de 30 milioane lei.

Oferta Fashion Days de Black Friday 2019 a inclus 1,5 milioane de produse reduse si discounturi de pana la 80%. Astfel, pana la ora 18:00 in prima zi de campanie, 13 noiembtrie, clientii au comandat de peste 30 de milioane de lei, cosul mediu de cumparaturi fiind de 460 de lei.

Cel mai bine vandute categorii de produse raman cizmele pentru femei, pantofii sport pentru femei, precum si pentru barbati, urmate de genti si jachete.

In topul celor mai bine vandute produse se adauga, de la orele diminetii si pana la 18:00, si:

  • Pantofi sport Calvin Clein Jeans
  • Bocanci Timberland
  • Tenisi New Balance
  • Nike Air Max
  • Bocanci US Polo Assn

Black Friday 2019 la Fashion Days: cele mai scumpe produse vandute

  • Ceas Cronograf GC – 2459,99 lei
  • Geaca Diesel Black Gold – 2299,99 lei
  • Geaca Colmar cu umplutura de puf – 2299,99 lei

In primele 3 ore din cel mai asteptat eveniment de sale al anului, clientii Fashion Days au plasat peste 34.000 de comenzi, ce insumeaza aproximativ 70.000 de produse. In total, valoarea comenzilor din primele 3 ore se apropie de 16 milioane de lei, cu 20% peste estimari.

De peste 10 ani, Fashion Days este destinatia online ce ofera experiente nelimitate de fashion celor peste 1.000.000 de clienti din Romania, Bulgaria si Ungaria. Compania pune la dispozitia tuturor o selectie vasta de piese vestimentare, incaltaminte si accesorii pentru femei, barbati si copii de la branduri internationale de top precum United Colors of Benetton, Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker si multe altele.

Fashion Days ofera servicii cu valoare adaugata precum livrare flexibila – in peste 600 de Oficii Postale si in showroom-urile eMAG - retur gratuit, verificarea coletului la livrare. De asemenea, clientii se bucura de achizitionarea rapida a produselor prin aplicatia de mobil si de posibilitatea introducerii articolelor dorite in sectiunea FAVORITE. Acestia pot plati sigur, usor si rapid prin optiunea Pay by Click, care permite salvarea datelor cardului pentru ca plata comenzii sa poata fi efectuata instant.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri