SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat in comercializarea de produse pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani, inaugureazaastazi magazinul cu numarul 17 in Romania la Sibiu, la niciun an distanta de la primul magazin deschis in acest oras.

SMYK All for Kids este cunoscut mai ales pentru conceptul sau „totul sub un singur acoperis”, oferind clientilor sai articole de imbracaminte, incaltaminte, articole puericultura, jucarii si accesorii pentru copii, acoperind segmentul de varsta 0 - 14 ani.

„Ne bucuram ca de 10 ani primim tot mai multa incredere din partea clientilor nostri. Extinderea retelei de magazine SMYK la nivel national reflecta acest lucru. Al doilea magazin pe care il deschidem la Sibiu vine ca o confirmare a faptului ca, intr-adevar, magazinul nostru reprezinta o alegere buna pentru parinti, care gasesc in acelasi spatiu tot ce au nevoie: de la imbracaminte si incaltaminte, jucarii, articole de puericultura si nu numai”, a declarat managerul general SMYK All for Kids Romania, Sorin Stancu.

Noul magazin are o suprafata de cca 310 de metri patrati si ofera o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte marca proprie Cool Club. De asemenea clientii pot gasi si jucarii si jocuri educative atat brandul propriu SMIKI, cat si LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro, LOL precum si articole de puericultura necesare parintilor in primii ani.

Noul magazin, ce va fi inaugurat in data de 14 noiembrie, este localizat in centrul comercial Promenada Sibiu, iar parintii sunt asteptati in weekendul 14 -17 noiembrie sa ia parte la Marea Deschidere, unde ii asteapta asteapta: 20% reducere la toate produsele cu pret intreg, oferte speciale, tombola cu premii, ateliere pentru copii (face-painting, modelare baloane).

SMYK, 4 magazine noi in 2019

In plus, anul acesta, in Romania SMYK All for kids a mai deschis alte 3 magazine, in orasele Baia Mare, Piatra Neamt si Targu Jiu. Cu o retea de 17 magazine, SMYK All for kids aniverseaza luna aceasta 10 ani de la primul magazin deschis in Romania in AFI Cotroceni.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii cu o experienta de peste 40 de ani pe piata poloneza. In Polonia SMYK All for kids are un awarness de 82% (sursa: TNS Kantar *). Reteaua comerciala a SMYK All kids opereaza 224 magazine proprii, dintre care 195 in Polonia, 17 in Romania si 12 in Ucraina.

SMYK All for kids ofera cea mai larga gama de imbracaminte si incaltaminte, accesorii si alte produse pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lantului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc si au nevoie intr-un singur loc, "All for Kids".

Oferta se bazeaza pe marcile proprii "Cool Club" si "Smiki", care sunt disponibile exclusiv in magazinele SMYK si ale partenerilor de franciza. "Cool Club" este marca in cadrul careia SMYK ofera imbracamintea, incaltamintea si accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie a lui SMYK pentru jucarii si accesorii pentru copii. Marcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terte, recunoscute international, cum ar fi Lego, Hasbro si Mattel.

Produsele branduri proprii si cele ale altor producatori se comercializeaza in Polonia prin platforma online de e-commerce si aplicatia mobila ale grupului SMYK, care impreuna cu reteaua de magazine si oferta de servicii "click & collect" livrare gratuita la magazinele SMYK Group ofera o experienta omni-channel integrata. Un alt canal de vanzari este lantul de franciza, incluzand un total de 171 de magazine din 17 tari (la 31 ianuarie 2019).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri