Decathlon, retailer european de articole sportive, a inaugurat primul sau magazin din Targoviste, situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E. Odata cu noua deschidere de magazin, a patra din acest an, reteaua nationala ajunge la 27 de unitati de vanzare.

Magazinul detine o suprafata de 803mp si pune la dispozitia cumparatorilor 5.000 de articole si echipamente destinate practicarii a peste 50 de sporturi, precum fotbal, inot, volei, tenis de camp, tenis de masa, arte martiale, bodybuilding, cardio si, bineinteles, sporturile de iarna preferate de mare parte din comunitatea locala.

„Ca parte a misiunii noastre organizationale, ne-am propus sa fim prezenti cu magazine in toate orasele ai caror locuitori practica sport sau isi doresc sa includa activitatile sportive in stilul lor de viata. Este si cazul orasului Targoviste, unde am regasit o comunitate sportiva activa si o dorinta a targovistenilor de a fi prezenti si in orasul lor”, a spus Gwenn Hervo, Manager expansiune Decathlon Romania.

In magazinul Decathlon Targoviste, oferta de produse este completata de serviciile aditionale, precum serviciul atelier, pentru repararea si reglarea bicicletelor, trotinetelor, aparatelor de fitness sau corturilor, dar si o zona pentru imprimare si marcare pe diverse produse si suprafete.

Iar prin serviciile de comanda online, magazinul aduce mai aproape de clienti intreaga oferta de produse din magazin: serviciul BornaPlus, care le permite cumparatorilor sa acceseze online toata gama de produse si sa plaseze o comanda folosind bornele amplasate in magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii, dar si la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor sa plaseze comenzi online, cu alegerea modalitatii de livrare gratuita in magazin..

Prezenta Decathlon pe suprafete mici, ca puncte complementare magazinelor existente, face parte din noua strategie a companiei, alaturi de prezenta pe suprafete mari ale magazinelor fizice deja deschise in Romania. Aceste formate de vanzare vor incuraja livrarea online si vor constitui puncte de comercializare ale articolelor Decathlon, fiind amplasate in zone de proximitate, cu densitate si trafic ridicate, dar si aproape de zone de practica sportiva sau cladiri de birouri.

In afara de spatiile fizice, romanii pot accesa articolele si echipamentele sportive, hainele si accesoriile pentru sport si din magazinul online www.decathlon.ro. Vizitatorii sunt asteptati in oricare dintre cele 27 de magazine Decathlon din Romania, pentru a-si cultiva pasiunea pentru sport si a beneficia de produsele pe care, de 10 ani, compania le ofera iubitorilor de sport din tara noastra.

Decathlon ofera iubitorilor de sport articole si echipamente sportive conform celor mai inalte standarde de calitate si inovatie din domeniu. Magazinul include produse apartinand marcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - pret. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila pentru produsele deja prezente pe piata, ce contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

La nivel national, Decathlon reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 27 de magazine, la care se adauga platforma online. Decathlon comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri