"Deschiderea celui de-al treilea magazin French Revolution este un pas firesc in strategia de dezvoltare a companiei", declara George Panaitescu, co-fondator si actionar French Revolution. De asemenea, Elena Tecuta, leasing manager Forte Partners, spune ca "prezenta French Revolution in The Bridge 3 completeaza mixul de servicii si facilitati oferite angajatilor care lucreaza in proiectul office".

Forte Partners continua sa dezvolte The Bridge 3 si sa se ocupe de inchirierea spatiilor de birouri, dupa ce, in august 2018, a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri de 80.000 metri patrati inchiriabili catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018.

Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza este inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum UPC, Schlumberger si Medicover. A treia faza este inchiriata in proportie de 80%. Primele doua faze ale proiectului The Bridge au primit certificarea Leed Platinum, iar faza a treia tinteste o clasificare Leed Gold.