Douglas, unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete din Europa, a deschis prima parfumerie din Suceava, in Iulius Mall. Noul magazin ocupa o suprafata de 235 metri patrati si un concep nou, bazat pe expunerea produselor in functie de ritualuri de ingrijire dedicate unor nevoi specifice, permitand clientilor o testare rapida si o identificare mai usoara a produselor potrivite lor.




La Douglas poate fi gasita o larga selectie de parfumuri de nisa, precum Xerjoff, Atkinsons London, The Merchant of Venice, TOCCA, Zarkoperfume, Le Couvent Maison de Parfum. De asemenea, sunt disponibile produse de ingrijire si machiaj foarte dorite – The Ordinary, Mario Badescu, Ecooking, Hey Honey, Eisenberg Paris, Teaology, Missha, Neogen, Dr. Renaud, E.L.F.

Magazinul Douglas din Iulius Mall Suceava vine in intampinarea clientilor sai cu programul de fidelitate Douglas Beauty Card, care le ofera acestora beneficii si promotii. Pentru luna decembrie, Douglas a pregatit un adevarat univers al cadourilor de Craciun, printr-o colectie ampla de produse si seturi de ingrijire, machiaj si parfumerie in editie limitata, in ambalaje festive.

De la intrarea pe piata locala in 2007, Douglas opereaza 30 de magazine in 16 orase din Romania, precum si un magazin online. In reteaua IULIUS, brandul mai este prezent in Palas Iasi, iar in Iulius Town Timisoara s-a extins si a inaugurat recent cea mai mare parfumerie din Romania a retailerului.

Douglas este unul dintre cei mai importanti retaileri de produse de frumusete premium de pe piata europeana de profil, cu aproximativ 2.400 de magazine fizice si magazine online, in 26 de tari europene. Retailerul are un portofoliu de circa 50.000 de produse de de la peste 650 de branduri de parfumerie, produse cosmetice decorative si produse de ingrijire a pielii, precum si suplimente alimentare si accesorii. Cu aproximativ 40 milioane de titulari de Carduri Beauty, Douglas deruleaza unul dintre cele mai mari programe de loializare a clientilor din Europa.

Iulius Mall Suceava face parte din reteaua nationala de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alaturi de cele din Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. Din portofoliul companiei IULIUS fac parte si ansamblul mixt Palas Iasi, primul de acest tip din Romania, si cel de-al doilea proiect multifunctional, Iulius Town Timisoara.

Iulius Mall Suceava are o suprafata de 51.500 mp si ofera un mix complet de retail si entertainment: peste 170 de magazine, branduri internationale si nationale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul tarii, cu 8 sali, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase optiuni de relaxare si distractie, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii si birouri ale institutiilor publice. Destinatia de shopping si recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din judetele invecinate si din Ucraina.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri