Promenada Mall ofera livrare gratuita, atat in tara, cat si in strainatate, pentru clientii care vor sa trimita cadouri de Craciun. Transportul gratuit se aplica cumparaturilor de peste 500 lei, respectiv 1.000 lei, pentru care vizitatorii pot primi si vouchere. Totodata,cu ocazia sarbatorilor de iarna, Promenada va avea un program special de functionare, care include si activati si spectacole pentru copii.



Promenada Mall ofera vizitatorilor care fac cumparaturi in valoare de minimum 1.000 de lei, parfumuri si vouchere Beautik Haute Parfumerie, vouchere cadou in valoare de 100 de lei – valabile in magazine partenere din centrul comercial, sau servicii gratuite de livrare a cadourilor, oriunde in tara sau in strainatate. Clientii pot alege una dintre aceste optiuni.

Impachetare si livrare gratuita a cadourilor

Orice cadou cumparat pentru Craciun poate fi impachetat gratuit in Promenada. Incepand cu data de 13 decembrie, o echipa de cercetasi va fi prezenta in centrul comercial, la nivelul 1, si va ambala toate darurile pregatite de sarbatori. Clientii pot sa aduca hartia sau cutia preferata pentru impachetare sau pot alege dintre optiunile cercetasilor.

De asemenea, pana pe 23 decembrie, cei care fac cumparaturi in valoare de 500 de lei si doresc sa le trimita cadourile celor dragi din alta localitate, le pot expedia gratuit in orice regiune a Romaniei. Mai mult vizitatorii care achizitioneaza produse cu o valoare cumulata de minimum 1.000 de lei pot opta pentru livrare gratuita a darurilor oriunde in afara tarii, prin serviciul DHL Express. Serviciile de expediere sunt disponibile in aceeasi zi care au fost facute cumparaturile in mall.

Pana pe data de 31 decembrie, persoanele care cumpara de minimum 1.000 de lei din magazinele Stefanel, Guess, Tommy Hilfiger, BSB, Liu Jo, Premium Fashion Stores, Torry Milano, Peek&Cloppenburg, Sizeer, Lee Cooper, Anna Cori, Adidas, Gantt, ANKL, Yokko, Ana Radu, The North Face, Alpine Pro, Intersport, Killtec sau Bigotti primesc cadou, in limita stocului disponibil, cate un voucher Promenada, in valoare de 100 de lei.

Mai mult, cumparaturile in valoare de 1.000 de lei din Promenada pot aduce in dar fie un produs Beautik, fie un voucher in valoare de 100 de lei valabil in Beautik Haute Parfumerie.

Programul de functionare in perioada sarbatorilor de iarna

In mod obisnuit, Promenada Mall este deschis de luni pana duminica, de la 10:00 la 22:00. Pentru ca vizitatorii sa se poata bucura cat mai mult de magia sarbatorilor, magazinele Promenada vor avea program prelungit in zilele de 19, 20, 23, 27 si 30 decembrie.

Asfel, pe 19, 20 si 23, 27 si 30 decembrie, Promenada Mall va fi deschis de la orele 10:00 pana la 23:00. In zilele de 21, 22, 26, 28 si 29 decembrie, Promenada Mall va fi deschis conform programului obisnuit:

In Ajun de Craciun si de Anul Nou, magazinele centrului comercial vor avea un program special de sarbatori, de la orele 09:00 pana la 19:00. Pe 25 decembrie si 1 ianuarie, magazinele din Promenada Mall vor fi inchise.

Ateliere de creatie, spectacole si petreceri pentru copii

In perioada 14-21 decembrie, Promenada Mall gazduieste ateliere de creatie, petreceri cu elfi, spectacole interactive cu tobe africane, ventriloci, magie sau teatru cu spiridusi si alte personaje magice, pentru copii. La fiecare eveniment va fi prezenta, ca MC, Craiasa Zapezii. Luni, pe 16 decembrie, Mos Craciun fura startul sarbatorilor si soseste in centrul comercial, unde poate fi gasit zilnic pana sambata, 21 decembrie, in fata magazinului Intersport.

Centrul comercial Promenada Mall este situat in Calea Floreasca 246B, in imediata vecinatate a statiei de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper in viata urbana a orasului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirata de gradinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurandu-se vara de proiectii de film, spectacole de teatru sau concerte si iarna de un patinoar in aer liber, dar si un mix de chiriasi care satisface asteptarile unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat in portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrala si de Est.

Sursa foto: By Halfpoint/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri