Incepand de la jumatatea lunii decembrie, un nou magazin Carturesti s-a deschis in Bucuresti Mall Vitan pentru pasionatii de carti, papetarie si cadouri inedite. Amplasata la etajul 1 al mall-ului, libraria are o suprafata generoasa de 430 mp si pune la dispozitia vizitatorilor o selectie de peste 22.000 de titluri ca carte, muzica, filme de arta, ceaiuri aromate, accesorii, jocuri si jucarii.

Acestea sunt completate de aceeasi atmosfera primitoare si de evenimentele, expozitiile si lansarile cu care cunoscutul lant de librarii si-a obisnuit clientii. Inca de la lansarea din anul 2000, Carturesti propune noi experiente de cumparare si promovare a cartilor si a produselor culturale, redefinind asteptarile pe care oamenii le au in raport cu librariile.

Pe langa mii de titluri de carti, albume de muzica pe CD sau chiar pe vinyl si accesorii deosebite pentru lectura, clientii care trec pragul librariei au ocazia de a descoperi si de a asculta muzica buna, si chiar de a se intalni cu scriitorii si artistii pe care ii admira in cadrul unor evenimente speciale.

De-a lungul timpului, Carturesti a reinventat experienta lecturii si a transformat-o intr-una „cool”, oferindu-le vizitatorilor un loc prietenos si cald unde se pot intalni sa discute si, in special, sa se bucure de cartile preferate.

Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, care implineste anul acesta 20 de ani de la deschidere In prezent, mixul de branduri si de magazine continua sa ofere experiente inedite. De exemplu, magazinul MANGO din Bucuresti Mall - Vitan este cel mai mare din Romania, cu colectii pentru femei, barbati si copii, de la nou-nascuti pana la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din Bucuresti Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din tara, iar restaurantul Resto Aperto aduce in fata clientilor conceptul de live cooking in randul publicului. Bucuresti Mall continua sa fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din Romania care gazduieste un magazin al cunoscutului retailer scandinav MARC O’POLO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri