Francezii de la Carrefour au cumparat Dejbox, un start-up specializat in livrarea de mancare la birou in zonele suburbane din Franta.

Dupa aceasta achizitie, Carrefour isi extinde serviciile de comert online si include noi produse si noi clienti, scrie businesswire.com.

Ca parte a grupului Carrefour, Dejbox, care are in prezent aproximativ 300 de angajati, isi va putea extinde operatiunile intr-un ritm rapid si ar putea intra pe piete internationale, anunta Carrefour.

Infiintat in anul 2015 de antreprenorii Adrien Verhack si Vincent Dupied, Dejbox este o cantina online pentru angajatii din companii. Firma livreaza, lunar, 400.000 de portii de mancare in zonele suburbane din Lille, Lyon, Paris, Bordeaux, Nantes si Grenoble si in alte sute de orase din apropierea metropolelor.

Carrefour este prezent in 34 de tari, cu aproximativ 10.100 de magazine si peste 471.000 de angajati. In 2001, Carrefour a deschis primul hipermarket in Romania. Grupul Carrefour numara 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri 'Carrefour', 262 supermarketuri (221 magazine 'Market' si 41 magazine 'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 8 magazine de proximitate 'Contact', cat si un magazin online.

Sursa foto: Facebook Carrefour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri