Brandul romanesc Braiconf a deschis un nou magazin in Bucuresti, in centrul comercial Bucuresti Mall Vitan. Traditia Braiconf a inceput in urma cu 70 de ani, cand prima camasa a fost creata in fabrica din Braila.

Prezent pe piata romaneasca inca din 1950, Braiconf a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, iar ulterior a facut tranzitia spre capitalism. La peste jumatate de secol de la lansare brandul romanesc continua sa se extinda, magazinul din Bucuresti Mall-Vitan fiind cel de-al 14-lea deschis in Romania.

In cadrul magazinului Braiconf din Bucuresti Mall-Vitan, clientii pot apela la serviciul Made to Measure prin care isi pot comanda camasi croite intocmai pe masurile sale. Pentru crearea produselor, Braiconf utilizeaza echipamente si tehnologii de ultima generatie pentru a asigura un proces de productie de inalta calitate, de la croieli si tesaturi si pana la tehnicile de ambalare a produselor.

Braiconf s-a privatizat in 1996, iar in 2009 brandul romanesc s-a reorietat catre retail. In continuare, fabrica din Braila produce in lohn pentru branduri straine, insa produce si brandul Braiconf care se vinde in 14 magazine.

Bucuresti Mall - Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri