SMYK All for Kids, retailerul polonez specializat în comercializarea de produse pentru copii cu vârste între 0 și 14 ani, inaugurează nou magazin în Târgu Mureș. Acestea este cel de-al 18-lea magazin al retailerului de haine pentru copii pe plan local.

SMYK All for Kids este cunoscut mai ales pentru conceptul său „totul sub un singur acoperiș”, oferind clienților articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole puericultură, jucării și accesorii pentru copii, acoperind segmentul de vârstă 0 - 14 ani.

"Ne bucurăm că, în ciuda situației neobișnuite care a marcat cea mai mare parte a acestui an, am reușit să finalizăm lucrările de deschidere pentru magazinul din Târgu Mureș, continuând astfel strategia de dezvoltare a reţelei de magazine în România.”, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

Noul magazin are o suprafață de 429 de metri pătrați și oferă o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte marca proprie Cool Club, recunoscute pentru calitatea lor, dar și pentru designul modern și atractiv. De asemenea clienții pot găsi și jucării și jocuri educative atât sub brandul propriu SMIKI, cât și LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro, LOL precum și articole de puericultură necesare părinților în primii ani.

Noul magazin, ce va fi inaugurat în data de 3 iulie, este localizat în centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, iar până pe 5 iulie, clienţii sunt așteptați să ia parte la deschidere, unde îi așteaptă așteaptă oferte speciale şi premii.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, toate în provincie, și își propune ca în 2020 să ajungă la o rețea de 22 de magazine, acoperind cât mai multe orașe din țară.

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa poloneză. Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 224 magazine proprii, dintre care 195 în Polonia, 18 în România și 12 în Ucraina. SMYK All for kids oferă cea mai largă gamă de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii și alte produse pentru copii cu vârste cuprinse între 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lanțului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc și au nevoie într-un singur loc, "All for Kids".

Oferta se bazează pe mărcile proprii "Cool Club" și "Smiki", care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. "Cool Club" este marca în cadrul căreia SMYK oferă îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie a lui SMYK pentru jucării și accesorii pentru copii. Mărcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro și Mattel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri