„Contextul actual ne-a decalat planurile de extindere și dezvoltare la nivel național, însă ne bucurăm că am putut relua proiectele demarate la începutul anului. Magazinul din Târgoviște ne ajută să fim mai aproape de clienții noștri și de țelul nostru de a avea o acoperire națională completă, cu câte un magazin în fiecare județ al țării, a declarat managerul general SMYK All for Kids România, Sorin Stancu.

SMYK All for Kids aduce la Târgoviște, în Dâmboviţa Mall, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani. Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, dar și accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Magazinul cu numărul 19 este situat în incinta Dâmboviţa Mall pe Bdul. Ferdinand, nr. 6, din Târgoviște. În perioada 20-23 august, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg şi tombolă pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate. În plus, primii 50 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI.

SMYK All for kids a deschis în 2019 4 magazine, iar în prima parte a anului 2020 alte 2 magazine. Până la finalul anului își propune să deschidă încă 3 noi unități ajungand la o rețea de 22 magazine la nivel național.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astazi cu cele 19 magazine 15 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI, Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City și Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City şi Promenada Sibiu), Baia Mare Value Centre, Piatra Neamţ Shopping City, Târgu Jiu Shopping City,Târgu Mureş Shopping City şi Târgovişte Dâmboviţa Mall.