Adrian Cocan, General Manager Lăptăria cu Caimac, Feliciu Paraschiv, Owner Paco Supermarkets, Adrian Câzu, Development & Retail Manager Benvenuti, Mihai Bonca, Marketing Director, Consultant and Trainer Brand Architects, Edvin Abdulachim, Commercial Director Altex, Cătălin Samara, Chief Operations Officer Carrefour Romania, Bogdana Gheorghe, Managing Director RetailZoom, Cornelia Nicolae, Retail Operations Director FASHION HOUSE Outlet Centre sunt cei mai recenți speakeri confirmați la retailArena 2020 - retailAbovecorona: Retailing in times of crisis.

Aceștia se alătură speakerilor deja confirmați pentru ediția cu numărul 8 a retailArena: Cornel Morcov (FAN Courier), Robert Berza (Fashion Days), Cristi Movilă (VTEX), Andrei Pogonaru (Veranda Mall), Sînziana Pardhan (P3), Raluca Radu (Answear.ro), Alina Stepan (Ipsos România), Raluca Pușcaș (Filip & Company), Cosmin Dan (Euromonitor International).

În acest an, la retailArena dezbatem cele mai arzătoare subiecte ale momentului în industria de retail, pornind de la cuvintele cheie ale momentului care caracterizeaza industria: retailing in times on crisis. Cum s-au adaptat retailerii noii realități economice și de consum? Ce măsuri au luat producătorii pentru a răspunde noilor nevoi ale consumatorilor? Cât de mult a accelerat pandemia anumite trenduri? Câte ar fi trebuit să fi fost deja adoptate de retaileri și să fi devenit noua normalitate? Care sunt noile tendințe care apar ca rezultat al pandemiei și în ce masură le putem anticipa în contextul schimbărilor dramatice de la o zi la alta?

La aceste întrebări și multe altele vom răspunde la cea de-a opta ediție retailArena 2020 - retailAboveCorona: Retailing in times of Crisis, ce are loc pe 27 și 28 octombrie.

Timp de două zile vă propunem un eveniment complet, cu o abordare omnichannel, cu experiențe atât în offline, cât și în online, unde veți afla răspunsul la orice întrebare posibilă cu privire la evoluția acestor sectoare.

Te poți înscrie pentru a participa gratuit la retailArena 2020 AICI!

Programul retailArena 2020

În prima zi - Retail Strategy & Marketing Day vorbim cu companii de top din piață despre soluțiile câștigătoare în pandemie, cum au reușit să transforme criza în oportunități și pe ce strategii vor continua să mizeze.

În a doua zi a retailArena 2020 - Unified Commerce Day - vom dezbate “noul normal” în privința canalelor de vânzare și ce urmează după omnichannel. Vom aborda și subiectul serviciilor și platformelor de livrare ca un nou must have, precum și provocările din curierat, logistică și depozitare.

Pe lângă cele șase paneluri cu dezbateri, vom avea prezentări, studii exclusive de la partenerii Euromonitor International, Ipsos România și RetailZoom, precum și fire chat-uri și workshop-uri.

Mai multe detalii despre program, speakeri și teme de discuție în cadrul retailArena 2020 găsești AICI.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri