Rebrandingul a însemnat o rafinare a poziționării prin însuşirea unei identităţi de actualitate. Deși va avea o nouă identitate, calitatea vinului va rămâne aceeași.

Înfiinţată în anul 1949, VINCON Vrancea, în prezent Beciul Domnesc, este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România.

Dacă vrei să afli cele mai noi informații și trenduri în retail, te poți înscrie AICI la cea de-a 9-a ediție a conferinței RetailArena, organizată de Retail.ro, în parteneriat cu wall-street.ro.

Citește și Încep înscrierile la retailArena: A Game of the Future. Înregistrează-te și află cele mai noi date din industrie.

Compania exploatează peste 1.400 de hectare cultivate cu viţă de vie nobilă, amplasate în renumitele podgorii Cotești, Odobești, Panciu și Huși. Mândria companiei este Monumentul Beciul Domnesc, care datează din vremea lui Ştefan cel Mare şi găzduieşte peste 100 000 sticle de vin. Datorită importanţei sale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus în patrimoniul cultural al României.

Sursa foto: Compania