Băuturile alcoolice au ajuns să fie de peste două ori mai scumpe în 2020 în anumite state membre ale Uniunii Europene, comparativ cu cele în care locuitorii dau cei mai puțini bani pe acestea. Datele publicate de Eurostat arată cum stă țara noastră în comparație cu alte state din blocul comunitar.

Datele analizate și publicate de către Eurostat arată că cele mai mari prețuri la băuturi alcoolice din Uniunea Europeană se regăsesc în Finlanda.sursa foto: Eurostat

Așa cum puteți observa și în graficul de mai sus, oferit de Eurostat, România și Ungaria sunt țările Uniunii Europene în care costurile pentru băuturile alcoolice sunt cele mai mici, cele două țări fiind urmate de Bulgaria, Polonia, Croația și Spania.

Pe primele poziții, alături de Finlanda se mai află Irlanda și Suedia, dar și Grecia, o destinație populară în rândul românilor care aleg să își facă concediul în afara granițelor.

Sursa foto: atsarapong lertkrathok / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri