Colecția oferă o serie de articole vestimentare potrivite atât pentru activitățile zilnice, cât și pentru ocaziile speciale. Noua colecție include piese vestimentare la un preț accesibil: de la rochii tricotate (49,99 lei) și cămăși clasice (39,99 lei), până la tricouri din 100% bumbac organic (19,99 lei), bluze din molton (49,99 lei), până la jeggins modelatori (39,99 lei), skinny fit din 98% bumbac organic (59,99 lei).

Articolele vestimentare sunt certificate ca textile organice și naturale, în conformitate cu Global Organic Textile Standard (GOTS). Certificarea GOTS atestă fabricarea responsabilă a materialelor textile, atât din punct de vedere social, cât și ecologic pe întregul lanț de aprovizionare, fără a utiliza substanțe nocive.

Potrivit reprezentanșilor Lidl, retailerul a obținut materiile prime din surse de încredere. Pentru producerea fibrelor de viscoză s-a folosit lemn care provine din păduri sau plantații gestionate în mod sustenabil, iar fibrele au fost produse în conformitate cu standardele etichetei ecologice europene.

Lidl România a ajuns la o rețea de peste 300 de magazine alimentare în toată țara. În 2020, Lidl a raportat o cifră de afaceri de 12,8 miliarde de lei.

Sursa foto: Lidl Romania