Grupul Keno este specializat în producția panourilor solare si fotovoltaice, a pompelor de căldură, a tablourilor de distribuție și a sistemelor de montaj. De asemenea, este dezvoltator și producător al caselor modulare autosustenabile Keno Home. Compania poloneză era deja prezentă în Germania, Marea Britanie, Norvegia, Polonia, Ungaria, și Republica Cehă.

Filiala grupului KENO în România, Keno Energy, are un depozit logistic în apropierea Capitalei, în CTP Park. Compania aduce produse de la branduri ca Huawei, Sharp, Longi, Jinko, Fronius, LG, Trina, Viessmann, Bosh, dar și mărcile proprii de panouri și pompe de căldură Kensol și sistemele de prindere Keno.

Polonezii pun la dispoziție și o platformă B2B pentru configurarea soluției tehnice și un centru de instruire destinat partenerilor, în care trainerii companiei vor susține cursuri de formare pentru instalatorii certificați ANRE.

KENO este un grup de companii polonez înființat în anul 2008, care activează în domeniul industriei energiilor regenerabile. În 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de peste 575 de milioane de euro, și a livrat peste 1026 MW module fotovoltaice și 1326 MW invertoare.

Sursa foto: Pexels