Creditul ProGreen pentru panouri fotovoltaice face parte din oferta de credite verzi ProGreen destinată persoanelor fizice. Valoarea maximă care poată fi acordată prin acest credit este de 150.000 de lei, pentru o perioadă de creditare de până la 5 ani, fără plata unui avans, a unor comisioane de acordare sau de analiză a dosarelor.

Clienții pot alege între o dobândă anuală variabilă de IRCC + 3,28% sau una fixă de 10%

”Panourile fotovoltaice permit utilizatorilor să devină și prosumatori, iar investiția inițială este amortizată într-o perioadă scurtă de timp. Mai mult decât atât, partenerii noștri care au calitatea de instalatori eligibili pot ghida și oferi suport clienților în realizarea efectivă a investiției.Trebuie menționat faptul că pe parcursul procesului de creditare, clienții au la dispoziție un consilier dedicat care să le gestioneze dosarele iar deschiderea pachetului de cont curent ProGreen poate fi realizată 100% online”, afirmă Alexandra Floricică, Head of Green Energy, ProCredit Bank.

ProCredit Bank România este parte a grupului ProCredit, orientat spre dezvoltare, care este format din bănci comerciale pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Sursa foto: Pexels