Senatorul Florin Citu a postat pe pagina sa de Facebook un set de astfel de intrebari, care, cel mai probabil, vor ramane fara raspuns:

- De ce intr-un an cu crestere economica peste asteptari sunt taiate investitiile si, in toate iesirile publice, ai avut un discurs nationalist-socialist la adresa sectorului privat? In 2017 investitiile au ajuns la minim istoric dupa ce au fost taiate cu 10 miliarde de lei.

- Daca economia merge asa bine, de ce Romania este tara din UE unde dobanzile la care se imprumuta statul s-au dublat? De ce nu au incredere investitorii in guvernul Romaniei?

- De ce se depreciaza moneda nationala cand economia creste ca-n povesti?

FMI: Proiectiile noastre...
Citeste si: Cum raspund reprezentantii FMI acuzatiilor premierului Tudose?

- De ce ati introdus supraacciza la combustibili si suprataxarea contractelor part-time daca economia creste peste asteptari?

- De ce nu respectati Constitutia si tratatele semnate de Romania si ratificate (si cu votul dumneavoastra) de Parlamentul Romaniei (legea 83/2012-ratificarea Tratatului privind stabilitatea, coordonarea si guvernanta in cadrul uniunii economice si monetare)?

- De ce ati mintit si ati furat banii care mergeau la pilonul 2 de pensii, unde randamentele erau in medie 10% pe an?

“In 2017 ati reusit sa izolati Romania. Nu va mai primeste nimeni la Bruxelles iar investitorii ne ocolesc sau pleaca din tara. Romanii nu mai vor sa-si deschida firme in Romania. In ciuda promisiunilor PSD, romanii au continuat sa plece din Romania pentru o viata mai buna in tari din lume care nu o duc tocmai bine din punct de vedere economic. Romanii prefera orice altceva”, mai scrie Florin Citu in postarea mentionata.

Dragnea contrazice programul...
Citeste si: Dragnea: Salariul minim pe economie nu creste la 2.000 de lei in 2018

Sursa foto: Agerpres foto