Bill Gates este cea mai bogata persoana din lume si este un model de urmat pentru multi tineri, tocmai de aceea sfaturile sale pentru ascensiunea in cariera sunt interesante pentru generatia Millenials, scrie Revista CARIERE.

Cofondatorul Microsoft a publicat o serie de tweet-uri ce contin sfaturi pentru tineri. El a scris despre ce ar face acum daca ar fi student.

"Inteligenta artificiala, energia si stiintele naturii reprezinta domenii promitatoare, unde poti face o diferenta. Asta as face daca ar fi sa incep astazi", scrie Bill Gates.

Citeste articolul integral pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri