"O firma care lucreaza pe baza de politici si proceduri pe care le pune la dispozitia clientului nu are cum sa aiba pierderi de date. Clientul stie dinainte sistemul pe baza caruia va lucra firma respectiva si eventual si echipamentele pe care le foloseste, iar daca exista o eroare, o putem corecta. In majoritatea cazurilor, semnam non-disclosure agreement cu fiecare client in parte. In plus, la firma avem implementat managementul securitatii informatiei si fiecare angajat are o anexa la fisa postului prin care i se interzice sa divulge informatii", a declarat Florin Scarlat pentru WALL-STREET 360.

In ceea ce priveste stocarea datelor in cloud, se fac anumite masuratori initiale, iar cantitatea datelor poate fi modificata. "Daca se intampla sa aiba nevoie de un spatiu mai mare dupa 6 luni, putem rediscuta contractul".Piata serviciilor software ajunge la circa 500 de milioane de dolari, in timp ce piata externalizare IT este de aproximativ 100 de milioane de dolari.

Wall-Street.ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. wall-street.ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business.