Eugen Schwab-Chesaru (PAC): Cheltuielile de IT/angajat sunt prea mici! Avem foarte multa munca manuala

Sectorul public are nevoie de informatizare. Solutiile informatice in sectorul public nu reprezinta doar un "nice to have", ci sunt un "must to have" pentru intreaga tara, arata Eugen Schwab Chesaru, Managing Director Pierre Audoin Consultants (PAC).

"Vedem multe companii de stat, considerate gauri negre, unde nu este cunoscut nici macar numarul exact de salariati. Informatizarea este, in opinia mea, fundamantala pentru dezvoltarea sectorului public", spune Eugen Schwab Chesaru.

Are nevoie sectorul public de informatizare? Cat de ridicate sunt in Romania cheltuielile cu servicii informatice si software, raportat la numarul de angajati? Cum arata situatia in alte tari din regiune? Avem prea multa munca manuala in Romania? Ce este de facut in continuare? Afla mai multe raspunsuri in materialul VIDEO de mai sus de la Eugen Schwab Chesaru, unul dintre cei mai cunoscuti analisti IT din Romania.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 13-17 octombrie, dedicata Externalizarii IT&C, a fost realizata in parteneriat cu Bit Solutions.

Setari Cookie-uri