Se vor concretiza o accelerare si un interes foarte mare pe zonele cu valoare adaugata, inclusiv in securitate si externalizare IT. Vom vedea o deschidere mai mare pentru serviciile cu un nivel de calitate ridicata. Vedem la clienti o disponibilitate un pret normal pentru servicii si produse foarte bune si eficiente, spune Eugen Schwab Chesaru.

In opinia sa, in mediul public va fi extrem de complicat, pentru ca proiectele si investitiile importante nu se decid peste noapte. "Ai nevoie de 9 - 18 luni de pregatire pentru aproape orice proiect public important. Daca aceasta pregatire nu se face, 2015 are putine sanse sa fie un an bun. Mai mult, se mizeaza foarte mult pe fondurile europene si, cum am vazut pana acum, nu suntem pregatiti pentru astfel de proiecte. Cred, mai degraba, ca sectorul public se va dezgheta incepand cu 2016-2017."

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 13-17 octombrie, dedicata Externalizarii IT&C, a fost realizata in parteneriat cu Bit Solutions.