Produsele care sunt puse catre vanzare pe platforma eMag sunt alese, in principal, in functie de anumite criterii, care includ valoarea pe care o pot aduce pe piata, dar si criteriul tehnic al intoarcerilor din service, care trebuie sa fie sub 1%, sustine Bogdan Axinia, vicepresedinte eMag.

Selectionarea produselor se face cu foarte mare atentie, pentru a evita ca produsele vandute pe platforma sa se intoarca in servicem, arata Bogdan Axinia. In plus, produsele care se sunt acceptate in oferta trebuie sa aiba un grad de intoarceri in service de sub 1%.

"Intotdeauna discutam cu producatorul despre standarde si intotdeauna testam produsele inainte de a le pune in vanzare. In plus, avem o firma de service, iar cei de acolo ne transmit un feedback in real time despre ce se intampla cu produsele noastre. Daca exista un grad mai mare de reintoarcere pentru anumite produse, de peste 1%, ele nu mai sunt puse la vanzare", afirma vicepresedintele eMag.

Emisiunea WALL-STREET 360 este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 3-7 noiembrie este dedicata Mobilitatii IT&C si este realizata in parteneriat cu Orange Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri