Wall-Street.ro continua proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 10-16 noiembrie va fi dedicata bloggingului.

Program Saptamana Bloggingului@WALL-STREET360

Luni, 10 noiembrie, ora 12:30

INVITAT: Calin-Andrei Stan (blogger ClubulFoto.com)

Marti, 11 noiembrie, ora 12:30

INVITAT: Cristian China Birta (Chinezu) - Blogger cristianchinabirta.ro

Miercuri, 12 noembrie, ora 12:30

INVITAT: Ariel Constantinof - Blogger motivonti.ro

Joi, 13 noiembrie, ora 12:30

INVITAT: in curs de confirmare

Vineri, 14, noiembrie, ora 12:30

INVITATE: Diana Enciu & Alina Tanasa, bloggerite (fabulousmuses.net)

Emisiunea WALL-STREET 360, realizata si moderata de Claudiu Vrinceanu (vrinceanu.ro), este difuzata in fiecare zi la ora 12:30.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri