Explorati si alte destinatii! Acesta este mesajul prin care Alin Burcea, proprietarul agentiei de turism Paralela 45, va recomanda sa descoperiti si alte continente, in afara de alegerea clasica, Europa.

"Trebuie sa mergem acolo unde cultura si civilizatia ne atrag", este de parere antreprenorul din turism. Asa ca a introdus vacante in Uzbekistan, Kazahstan si Kargazstan, dupa ce in urma cu sase ani a lansat Iran ca destinatie de vacanta. "Eram putin speriat initial, dar Iranul are o civilizatie spectaculoasa. Iar acum am facut o combinatie intre Iran si Azerbaidjan. Avem incusiv Armenia-Georgia", a completat Alin Burcea, invitatul emisiunii WALL STREET 360,


Broadcast live streaming video on Ustream

Proprietarul Paralela 45 recomanda astfel vizitarea orasului Baku, capitala Azerbaidjanului, unde mancarea este diferita fata de ce gasim in Europa. De asemenea, Baku este o destinatie potrivita pentru shopping. Un circuit in Azerbaidjan si Iran costa 1.300 de euro pentru 10 zile.

Iar daca vreti sa descoperiti o cultura si o civilizatie mult mai diferite, chiar si decat cele din Asia, Alin Burcea va recomanda sa explorati Etiopia, o tara de pe continentul african, cosiderata multa vreme drept "imperiul ascuns". O excursie in Etiopia costa aproximativ 1.400 de euro de persoana, pentru 8 zile cu ocazia Pastelui, tarif ce include transport cu avionul, cazare, mic dejun, transport intern, cina festiva de Paste, tururi si diferite excursii mentionate in program, intrarile la obiectivele turistice din program, cina cu spectacol folcloric intr-un restaurant traditional etiopian.

In prezent, agentia de turism are 42 de curse charter si sejururi si 100 de circuite si este prezenta in principalele orase din tara, cu 40 de agentii, dar si in Chisinau. Paralela 45 implineste 25 de ani de activitate pe 4 aprilie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »


Setari Cookie-uri