Online-ul farma este o zona foarte interesanta, multe tari dezvoltandu-se excelent in aceasta directie, mai nou pe produse bio, considera Marius Chereches, CEO al EcoFarmacia, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Sunt tari care au reglementat online-ul pentru prescriptii medicale insa, din pacate, Romania nu are nicio reglementare in aceasta directie – „ceea ce este cel mai rau”, subliniaza el. „Se pare ca exista o initiativa la Ministerul Sanatatii pentru reglementarea acestui mediu, mai ales ca o sa fie o zona foarte interesanta in viitor”.

Cu cat va fi reglementat mai repede, cu atat va fi mai bine pentru consumatori, in prezent fiind o zona gri. In urma cu 4-5 luni lantul de farmacii, 30 la numar, a inceput pregatirile pentru intrarea in mediul online, urmand ca anul acesta sa faca primii pasi in aceasta zona. „Ne pregatim pe baze generale, nu stim inca ce legislatie vom avea, dar ne-am inspirat din cele din regiune. Am vazut reglementari bine facute in Polonia, in Marea Britanie; in Franta este inca o dezbatere foarte aprinsa”, spune Chereches.

Afla mai multe despre strategia de online a farmaciei in videoclipul exclusiv wall-street.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri