"Planificare strategica au fost doua cuvinte cheie pe agenda echipei noastre la inceput de an. Am analizat rezultatele obtinute in 2014 si am actualizat strategia comerciala pentru fiecare categorie de produse, stabilind directiile de dezvoltare pentru anul 2015", a spus Violeta Luca.

eMag, cel mai mare retailer online din Romania, a inceput demersurile de extindere pe piata din Polonia. In decembrie 2014, compania a depus o solicitare la Consiliul Concurentei si Protectia Consumatorului din Polonia privind preluarea controlului asupra Agito, unul dintre cele mai mari magazine online locale.

In contextul dezvoltarii regionale, am revazut si partea de infrastructura organizationala in maniera in care poata sustine noua etapa de dezvoltare in care a pasit eMAG o data cu intrarea in Polonia. (Violeta Luca)

ecomTeam este cel mai important eveniment regional de e-commerce, organizat de wall-street.ro si fondat de 2 Parale. Partenerii evenimentului sunt Vodafone, Zitec, DPD, iar evenimentul se bucura si de sustinerea PayU, Okian si Microsoft. In perioada 12-13 martie poti beneficia de un discount de 25% pentru biletele achizitionate la conferinta sau workshop-uri.