"Vrei sa construiesti o organizatie in care initiativa este descurajata pentru a evita plecarea oamenilor din echipa ta? Este gresit. Trebuie sa incurajezi spiritul antreprenorial", spune Francisc Peli, managing partner al casei de avocatura PeliFilip, in emisiunea WALL-STREET 360 (vezi VIDEO mai sus)

Casa de avocatura PeliFilip are in prezent 63 de avocati si intentioneaza sa ajunga la aproximativ 70 pana la finele anului 2015. Cum recruteaza casa de avocatura? Cum arata profilul ideal al viitorilor angajati in avocatura de business? Afla raspunsul in emisiunea WALL-STREET 360.

Dincolo de cunostintele juridice, care pot fi verificate relativ rapid, casa de avocatura pune accentul si pe alte calitati ale viitorilor angajati. "Ceea ce conteaza in faza urmatoare este caracterul. Daca esti tipul de caracter pe care noi il dorim intr-o organizatie care este deschisa, informala si in care comunicarea si coachingul sunt permanente, locul tau e langa noi", arata avocatul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri