Principala intrebare pe care o pun managerii de magazine online sau offline care vor sa intre in online este „Cat voi vinde pe Internet?”. Raspunsul oferit de Cosmin Costea, consultant in eCommerce, este ca intrebarea este gresita, sau cel putin incompleta – intreaba cum si cat te va ajuta acest canal.

"Online-ul este indisolubil legat de offline si aduce multe beneficii suplimentare, unele care nu se vad foarte clar”. Principalele greseli pe care managerii le fac la nivel tactic sunt un focus….mult prea mare pe mici instrumente care ne ajuta sa crestem si o lipsa totala de focus pe exact ce conteaza – clientul.

„E frumos ca bombardam clientul cu multe mesaje, dar daca nu livram marfa corespunzator, totul se termina. Trebuie sa rezolvam lucrurile de baza inainte de a merge mai departe”, mai spune invitatiul WALL-STREET 360.

Vezi aici intreaga emisiune.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri