Trend Consult, companie de consultanta in vanzari si training, estimeaza ca va incheia anul cu o cifra de afaceri de 1,4 milioane de euro, in crestere de la 1,3 milioane de euro in 2014, a spus Marius Decuseara-Brandenburg, managing partner al companiei, la emisiunea de business WALL-STREET 360 [VEZI VIDEO].

Reprezentantul Trend Consult sustine ca in piata de training exista o tendinte de crestere, iar organizatiile mari sunt interesate sa achizitioneze programe noi.

"Trebuie sa te uiti la piata de training ca la un model de business ciclic. In primul trimestru, organizatiile termina de evaluat performanta din anul precedent, apoi incearca sa lege nivelul de performanta cu ceea ce se doreste in anul respectiv, si abia apoi definesc nevoile de dezvoltare ale echipelor", explica managing partner-ul Trend Consult. Prin urmare, a doua jumatate de an este mult mai mare ca venituri, undeva la 60%, decat prima.

Trend Consult a avut vanzari de 650.000 euro, in ianuarie-martie, in crestere cu 12% fata de perioada similara a anului trecut.

Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt CBC Romania, Ascendis, Equatorial (Achieve Global), Human Invest, Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri