Pentru anul acesta, compania estimeaza ca va incheia anul cu venituri de circa 20 mil. euro. In portofoliul companiei sunt acum 23 de spatii comerciale, in ultimele 8 luni preluand 12 noi centre comerciale."Aceasta preluare s-a finalizat din punct de vedere juridic. Acum intram intr-un proces de reamenajare, de regandire a fiecarui proiect", spune Tatian Diaconu.

Printre elemente care vor fi schimbate se numara mixul de chiriasi. Spre exemplu, se doreste echilibrarea ponderii chiriasilor locali vs. chiriasi nationali si internationali. In prezent, spune Diaconu, mare parte din proiectele comerciale au circa 70% retaileri locali. "In alte ordine de idei, mare parte din locatiile sunt mici si medii, iar in acest tip de locatii zona dedicata serviciilor trebuie sa fie extrem bine reprezentata. Si nu in ultimul rand, intervenim in toate locatiile pe partea de spatii comune, incercand sa le aducem mai degraba in viitor decat in trecut. In acest sens avem un program intern, denumit Happy Life, prin care incercam sa declinam o multitudine de atribute pe care clientul sa le simta", a adaugat Tatian Diaconu.

Programul de remodelari a demarat deja, Immochan incepand lucrarile la Oradea, unde deruleaza o investitie de 1,5 mil. euro, ce va fi finalizata pana la finalul anului. De la inceputul lui 2016, urmeaza sa intre in refurbishment si celelalte locatii. Diaconu spune ca este dificil de estimat investitia totala in acest moment, sumele urmand sa difere de la proiect la proiect.

"M-as bucura ca in 12-18 luni sa putem sa trecem toate locatiile (12-n.r.) si in spiritul Immochan nu doar in actele Immochan", a declarat Tatian Diaconu.

Aflati mai multe din interviul video cu Tatian Diaconu.