“In fiecare zi facem cel putin un transport On board courier catre Romania, dinspre Romania sau dintr-o anumita locatie din lume catre o alta locatie care nu are legatura cu Romania, dar decizia se ia in Romania”, a declarat Catalin Putineanu, director general si actionar al IB Cargo, prezent la emisiunea WALL-STREET 360.

On board courier este cel mai rapid serviciu de transport marfa. In 24-48 ore, in functie de fusul orar, marfa ajunge la destinatie, oricare ar fi aceasta. Este disponibil 24/7/365, in maximum 30 minute clientul primeste oferta, iar apoi echipa noastra de ocupa de toate formalitatile pana cand marfa ajunge in siguranta la usa clientului.

Catalin Putineanu a intrat in industria de freight forwarding in urma cu 15 ani, dupa ce a lucrat cinci ani in Statele Unite. Impreuna cu doi parteneri, in februarie 2008 a infintat compania IB Cargo care a avut o cifra de afaceri de 2 milioane euro in primul an si 15 milioane euro anul trecut. Pentru anul acesta, compania se asteapta la afaceri de 17 milioane euro. Marja de profit in Romania este de circa 5% din afaceri, iar in vestul Europei si in America este chiar mai mica.

Afla mai multe din interviul din cadrul emisiunii W-S 360.