Emisiunea de business WALL-STREET 360 continua cu un nou sezon, incepand de luni, 18 ianuarie. Vom dezbate cum se reinventeaza localurile in 2016, in era post-Colectiv si dupa doua legi cu impact major, alaturi de proprietari de afaceri din acest sector de activitate. Urmareste WALL-STREET 360 in fiecare zi, la ora 12.30.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Spre exemplu, saptamana urmatoare este dedicata localurilor iar in urmatoarele saptamani vom analiza alte teme, printre care, antreprenoriat, fiscalitate sau video-blogging.

Data Nume Functie Tema
Luni, 18 ian Mihai Ionescu proprietar Club A Club A, intre bulina si fumul de tigara
Marti, 19 ian Razvan Crisan Proprietar M60 Un business fara fumat din ziua zero
Miercuri, 20 ian Dragos Petrescu proprietar City Grill si Caru' cu Bere Iese HoReCa din hora fumatului?!
Joi, 21 ian Florin Oslobanu proprietar Control Cine se mai distreaza fara fumuri?
Vineri, 22 ian Radu Tanase proprietar Calif Restaurantele, din centru catre cartiere
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri