Marie Nouvelle este un proiect de arta aplicata, catre transfera in print ceea ce fondatoarea, Maria Dermengiu, picteaza pe panza. Businessul a fost lansat acum 2 ani, cand Maria a renuntat la avocatura si a ales calea artistica, iar investitia initiala a fost de doar 1.500 de euro.

Dupa doi ani de crestere organiza, Marie Nouvelle se pregateste de extinderea internationala. Targul Pure London din aceasta primavara este prima iesire oficiala peste granite, compania targetand atat Europa, dar si SUA sau pietele arabe.

Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle, a fost invitata la WALL-STREET 360 despre provocarile antreprenoriatului in design si despre planurile de viitor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri