Farmacia Tei este una dintre foarte putinele (daca nu unica) farmacie din Romania care a pornit vanzarile online, la finalul anilor 2000, permitand exclusiv plata cu cardul. Acest lucru este o particularitate demna de luat in seama si care a dus, in timp, la o fidelizare mai mare a clientilor dar si la cateva lucruri mai putin bune.

Stam de vorba cu Roxana Maftei, cofondatoare a startup-ului, despre planurile de expansiune a business-ului, iesirea din Bucuresti si legislatia din sistemul farmaceutic romanesc. Vom raspunde unor intrebari precum ponderea vanzarilor online vs offline, importanta unui ghiseu separat pentru cei care comanda online, dar si preferintele romanilor in materie de produse de ingrijire personala/farmaceutice.

“Toate produsele noastre au aceeasi marja de profit. De aceea, fata de altii, nu incercam sub nicio forma sa impingem anumite produse in fata, sa le promovam in vreun fel sau altul”, puncteaza Roxana.

Vezi aici intreg interviul video cu cofondatoarea Farmaciei Tei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri