Adrian Canutescu, operations manager, are in subordine peste 180 de angajati in cadrul integratorului ITC Cegeka Romania, o echipa pe care, spune el, a reusit sa o motiveze suficient incat rotatia personalului sa fie la jumatate fata de nivelul pietei.

“Practic, rotatia este de doar 7% si, chiar si asa, suntem in proces continuu de angajari. Cautam specialisti pe toate limbajele de programare, PHP, Java, C-Sharp, sisteme de operare mobile”, puncteaza el.

Compania Cegeka incearca sa promoveze activ, atat printre clientii din Romania (din ce in ce mai multi) cat si printre multinationale metodologia Agile de a lucra – mai rapida, precisa si mai ieftina. Despre ce este vorba, dar si cum au evoluat pretentiile specialistilor in IT in ultimii ani, sau ce factori motivationali implementeaza Cegeka, afla din interviul video WALL-STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri