Trainer Orange Romania: Gamification, parte solida din viitorul de invatare

Ionela Moldovan are, probabil, una dintre cele mai interesante si utile functii in cadrul unei companii - trainer si development manager. Din aceasta pozitie, alaturi de echipa sa, acopera necesitatile de dezvoltare ale angajatilor, de la CEO la responsabilii de relatiile cu clientii, trecand prin sefi de magazine sau middle management.

Practic, prin mainile echipei sale trec toti angajatii care, din ce in ce mai mult, sunt interesati de imbunatatirea abilitatilor profesionale. "Angajatii nu mai sunt de ceva vreme interesati doar de salariu, ci privesc in perspectiva; vor sa se si relaxeze, dar si sa invete, sa devina mai eficienti. Cu alte cuvinte, gandesc mult mai in perspectiva comparat cu anii 2000", spune, zambind, Ionela Moldovan.

Zona de training pe mobil se dezvolta din ce in ce mai puternic, ea considerand ca jocurile, gamification, vor conta din ce in ce mai mult in procesul de invatare. "Si cand zic de gamification, nu ma refer doar la jocuri pe terminale mobile, la aplicatii, ci si la jocuri traditionale, precum board game-uri".

Vrei sa afli mai multe despre strategiile pe care le adopta Orange pentru trainingul angajatilor? Urmareste emisiunea WALL-STREET 360.

Citește și
Angajari Orange: La ce se uita trainerii imediat dupa recrutare
Setari Cookie-uri