Luni: Lansare a proiectului UE AgroManager

Luni: Lansare a proiectului UE AgroManagerCompania AgroAdvice organizeaza un pranz cu presa, prilejuit de lansarea AgroManager, proiect de leadership dedicat managerilor si antreprenorilor romani din sectorul agricol.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorian Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Investeste in oameni.

In valoare de peste 1 700 000 de euro, acesta reprezinta prima initiativa de amploare la nivel national dedicata educatiei manageriale in domeniul agricol.

Marti: Henkel Romania, la a treia investitie majora

Marti: Henkel Romania, la a treia investitie majoraHenkel Romania anunta inceperea lucrarilor la cea de-a treia unitate de productie din Romania. Compania construieste o noua fabrica de adezivi in orasul Roznov, judetul Neamt.

Marti: Press briefing Casa de Insolventa Transilvania

Marti: Press briefing Casa de Insolventa TransilvaniaCasa de Insolventa Transilvania organizeaza la ora 10: 30 o intalnire cu presa in care vor prezenta detalii despre strategia de extindere a companiei precum si despre evolutia practicienilor in insolventa in 2011.

Marti: Stem Insurance

Marti: Stem InsuranceStem Sure si BCR Asigurari Vienna Insurance Group organizeaza o conferinta de presa prilejuita de lansarea serviciului Stem Insurance, un produs de asigurare pentru interventii chirurgicale cu celule stem.

In cadrul conferintei se va discuta despre porcesarea celulelor stem, ce boli vindeca celulele stem etc.

Marti: TeamNet lanseaza platforma de business M.O.R.E

Marti: TeamNet lanseaza platforma de business M.O.R.ETeamNet va lansa miercuri o platforma informatica online, "unica in Romania", dedicata eficientizarii activitatilor zilnice prin suportul pe care il acorda in managementul activitatii firmelor, al comunicarii interne si externe, in gestionarea relatiilor cu clientii, a documentelor.

Amanunte despre platforma precum si pretul acesteia veti putea citi marti, 31 mai, pe Wall-Street.ro.

Miercuri: Senior Software va oferi amanunte despre achizitia Content Speed

Miercuri: Senior Software va oferi amanunte despre achizitia Content SpeedFurnizorul de solutii ERP Senior Software a achizitionat actiuni la ContentSpeed SRL, producator autohton de soft pentru comert electronic.

Companiile vor organiza miercuri, 1 iunie, de la ora 10:30, o conferinta de presa in care vor oferi amanunte privind aceasta tranzactie - rolul ei strategic, importanta precum si alte amanunte urmand a fi publicate ulterior de Wall-Street.ro.



Miercuri: Piata de retail FMCG - rezultate, directii si solutii de viitor

Miercuri: Piata de retail FMCG - rezultate, directii si solutii de viitorContrast Management - Consulting, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria consultantei strategice din Austria, prezinta tendintele care vor influenta decisiv piata de retail FMCG din Romania.

Joi: Angst - o noua gama de produse

Joi: Angst - o noua gama de produseAngst lanseaza gama de produse SantiVia, cu continut redus de sare si grasimi. La eveniment vor participa Sorin Minea, director general Angst Romania, Nastasia Belc, director Institutul de Bioresurse Alimentare (IBA), Tamara Mihociu, director de proiect IBA.

Joi: Conferinta - Ambasadorul SUA in Romania

Joi: Conferinta - Ambasadorul SUA in RomaniaConferinta de presa sustinuta de ambasadorul SUA in Romania.

Ambasada SUA organizeaza o conferinta de presa privind prezenta Statelor Unite ale Americii in Romania, sustinuta de ambasadorul SUA, Mark Gitenstein. Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe, Doru Costea, va lua, de asemenea, cuvantul.