Adevarul

AdevarulSmecherii de la stat isi iau case la pret de cort, informeaza Adevarul.

Judecatoria Galati a stabilit ca 37 de locuinte de serviciu apartinand Consiliului Judetean trebuie vandute obligatoriu catre chiriasi la pretul de inventar.

Un apartament cu doua camere ajunge sa se vanda chiar si cu 152 de lei, pretul de inventar, adica de aproape o mie de ori sub valoarea lui de piata. Situatie fara precedent in Romania. 37 de apartamente de serviciu apartinand Consiliului Judetean (CJ) Galati vor fi vandute obligatoriu chiriasilor, in urma unei hotarari judecatoresti, la preturi cuprinse intre 152 de lei si 17.000 de lei.

Curierul National

Curierul NationalCe urme va lasa noul val al crizei?, scrie Curierul National.

A devenit evident ca noile turbulente economice mondiale nu vor ocoli tara noastra Romania ar putea reintra in recesiune, iar efectele vor fi mai dure decat pana acum Reducerea consumului, finantarea si somajul vor fi doar cateva din problemele companiilor si autoritatilor.


Financiarul

FinanciarulStrategia fiscal-bugetara nu prevede masuri pentru un mediu de afaceri predictibil, potrivit Financiarul.ro.

Constatarea apartine mai multor reprezentanti ai Opozitiei, cat si Consiliului Fiscal. Documentul a fost adoptat cu o intarziere de 72 de zile fata de termenul prevazut de legislatia in vigoare. Cabinetul Boc a adoptat strategia fiscal-bugetara (SFB) 2012-2014 cu o intarziere de peste doua luni fata de termenul legal admis.