Partidul OTV

Partidul OTVCurtea de Apel Bucuresti a admis cererea patronului OTV privind infiintarea Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD). Curtea de Apel Bucuresti a admis astfel recursul lui Dan Diaconescu fata de decizia prin care, in 7 iunie, Tribunalul Bucuresti a respins solicitarea privind inscrierea acestei formatiuni politice, anunta Mediafax.

Cateva zeci de sustinatori au venit la instanta pentru a astepta decizia judecatorilor.

La termenul din 17 august, doi dintre contestatarii PP-DD, Constantin Cojocaru si Neculai Dorus, au cerut instantei suspendarea judecarii recursului invocand faptul ca au castigat deja, in prima instanta, dreptul de a infiinta Partidul Poporuluii - Legea Cojocaru.

Partidul Conservator, pe cont propriu

Partidul Conservator, pe cont propriuPartidul Conservator a decis sa candideze singur la alegerile locale din anul 2012, in toata tara, a anuntat luni presedintele PC, Daniel Constantin. El a precizat ca partidul sau va candida separat la localele din 2012, la primarii si la consilieri, cu exceptiile negociate deja in cadrul USL.

Sorin Oprescu, omul USL

Sorin Oprescu, omul USLPrimarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta de co-presedintii USL Crin Antonescu si Victor Ponta, "candidatura independenta, in parteneriat cu USL" la Primaria Generala a Bucurestiului la alegerile locale din 2012.

Citeste mai multe pe 9AM.ro.