Caz rasunator de coruptie: elita universitara din medicina face coada la DNA

Caz rasunator de coruptie: elita universitara din medicina face coada la DNAMilioane de lei din fonduri europene au fost sifonate la Universitatea de Medicina Iasi. Rectorul Vasile Astarastoae, in epicentrul afacerilor oneroase, potrivit EVZ.

Circa 20 de persoane sunt vizate in "Dosarul fraudelor la UMF", printre care cei trei retinuti noaptea trecuta precum si rectorul universitatii, Vasile Astarastoae, si fiica acestuia, Daniela Astarastoae.

Testamentul politic al seniorului Diaconescu

Testamentul politic al seniorului DiaconescuIon Diaconescu a fost implicat in evenimentele majore care au influentat istoria post-decembrista a Romaniei, relateaza Adevarul.

Alaturi de Corneliu Coposu, Gabriel Tepelea si Nicolae Ionescu Galbeni, Ion Diaconescu a semnat, in decembrie 1989, apelul pentru reinfiintarea partidului. Partidul National Taranesc Crestin-Democrat (PNTCD) devine un adversar al Frontului Salvarii Nationale (FSN) si al lui Ion Iliescu, iar liderii partidului, supravietuitori ai inchisorilor comuniste, acuza „neocomunismul" Puterii proaspat instalate.

Noua Republica a lui Sebastian Lazaroiu: 5 directii de atac

Noua Republica a lui Sebastian Lazaroiu: 5 directii de atacSebastian Lazaroiu considera ca guvernul ar trebui sa-si asume raspunderea in parlament pe acest proiect, chiar si cu riscul ca UDMR sa tranteasca executivul, scrie EVZ.

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a acordat "Evenimentului zilei" primul interviu de dupa demiterea sa din functie. El vorbeste despre evolutia pana la alegeri a proiectului "Alba ca Zapada", despre motivele demiterii sale din guvern, despre relatiile din interiorul coalitiei de guvernamant, dar si despre traseul viitor al USL.

Verisorul Noricai Nicolai, milionar pe seama statului in tara viermilor de matase

Verisorul Noricai Nicolai, milionar pe seama statului in tara viermilor de mataseInstitutul de Sericicultura a fost distrus si vandut bucata cu bucata de oamenii care s-au perindat la conducere in ultimii 11 ani, citim in Romania Libera.

Miza? Este amplasat intr-o zona imobiliara excelenta, pe DN1, aproape de complexul „Stejarii" al lui Ion Tiriac si de „Baneasa Development" al lui Gabriel Popoviciu. Cel mai important beneficiar este Marian Clinci, varul Noricai Nicolai.