2 / 8

GeBOC

Global eBusiness Operations Center (GeBOC), centrul de servicii din Bucuresti al companiei Hewlett-Packard, cel mai mare producator mondial de PC-uri, si-a propus pentru acest an financiar sa angajeze in Romania 600 de persoane. Compania a ajuns pana la aceasta data la un numar de 3.100 de angajati.

“Procesul de recrutare al acestora este unul continuu, care s-a derulat în tot timpul anului, in funcție de necesarul de personal al centrului. Recrutăm pentru toate departamentele companiei, prin urmare posturile deschise sunt extrem de variate de la o echipa la alta. Cele mai multe sunt conexe unor domenii precum: vanzari, achiziții, suport pentru activitati de vanzare sau financiar”, a declarat Staffing Lead, HP România, Alexandra Oana.

Potrivit acesteia, compania cauta persoane doritoare de nou si flexibile.

“Dorinta de extindere a ariei de expertiza si de asumare de responsabilitati noi sunt si acestea un factor important in selectia candidaților ideali. De asemenea, suntem atenti si la aptitudinile de comunicare, relaționare cu clientii si cu cei din jur, ca si la capacitatea de planificare si organizare aactivitatilor. Dorinta de a reusi, determinarea, precum si interesul pentru viitorul profesional sunt calitati pe care le apreciem si le urmarim atunci cand vrem sa aducem oameni noi in echipa.

“Dificultatile in recrutare apar atunci cand trebuie sa gasim candidati cu experienta, care cunosc cel putin doua limbi straine la nivel fluent si care detin abilitati foarte bune de comunicare/relationare cu clientul”, a explicat Alexandra Oana.


Ce firme fac angajari in aceasta perioadaArticole recomandate