10. Casier part-time - 2.827 aplicanti

10. Casier part-time - 2.827 aplicantiCompania: Kaufland Romania

Salariu
: se negociaza in urma interviului

Candidatul Ideal
: Trebuie sa aiba studii medii si disponibilitate pentru program de lucru flexibil. Experinta constituie un avantaj.

Responsabilitati si beneficii: incasarea corecta a mijloacelor de plata, asigurarea unei deserviri amabile si rapide la case, manevrarea corecta si in siguranta a banilor, servire amabila si orientata spre client, curatenie la locul de munca.




Topul a fost realizat cu ajutorul datelor furnizate de site-ul de recrutare ejobs.ro.

9. Asistent receptie 3.412 aplicanti

Compania: Cabinet medical individual.

Salariu: se negociaza in urma interviului.

Candidatul ideal
: poate fi student, incepator in domeniu sau in primii trei ani de experienta, sa cunoasca limba engleza, sa fie serios si agreabil.

Responsabilitati si beneficii
: upgradarea si mentinerea bazelor de date, programarea telefonica,corespondenta si mentinerea relatiilor publice.


8. Sofer distributie - 3.441 aplicanti

8. Sofer distributie - 3.441 aplicantiCompania: Farmexpert

Salariu: Nespecificat

Candidatul ideal: Trebuie sa aiba studii medii, experienta minimum 2 ani intr-o pozitie similara, sa fie posesor de carnet conducere categoria B de minimum 3 ani. De asemenea, se solicita rezistenta la stres si efort prelungit.

Responsabilitati si beneficii: Transporta marfa in baza documentelor de insotire, livreaza comenzile conform programului de distributie, efectueaza incasarea dupa programarea de incasari.


Sursa foto : www.farmexpert.ro

7. Decorator 3.580 aplicanti

Companie: Metro Cash&Carry Romania

Salariu
: nespecificat

Candidatul ideal: Ar trebui sa aiba experienta relevanta de lucru, preferabil in comert, experienta de lucru cu materiale publicitare (constituie avantaj), cunostinte operare PC (Corel Draw). De asemenea, acesta trebuie sa dea dovada de adaptabilitate la situatii neprevazute, capacitate de comunicare, flexibilitate, loialitate, orientare catre cerintele pietei si ale clientului.

Responsabilitati si beneficii: Coordoneaza activitatea de decorare a magazinului prin standardizarea si uniformizarea comunicarii, tipareste anticipat afisele aferente revistelor de oferte promotionale, ofera la cerere date si detalii referitoare la produsele expuse pentru vanzare, realizeaza si monteaza panourile publicitare, cele de avertizare sau de instiintare, realizeaza si lamineaza ecusoane.

6. Lucrator comercial si casier 3.715 aplicanti

Companie: OBI Romania

Salariu: nespecificat

Cerintele post lucrator comercial: capacitate de lucru in echipa, respectarea standardelor de lucru, experienta de lucru in amplasarea marfurilor, cunostinte si abilitati de incarcare-descarcare marfa.
Cerintele postului casier: preferabil experienta in lucrul pe casele de marcat, studii medii, abilitati numerice, oerare PC nivel mediu si cunostinte operare fax, respectarea standardelor de lucru.

Principalele responsabilitati pentru lucrator comercial : despachetarea marfurilor si pregatirea lor pentru amplasarea pe rafturi, amplasarea in timp util a marfurilor pe rafturi, manipularea marfurilor astfel incat sa nu se produca pierderi, colectarea si indepartarea deseurilor din perimetrul de expunere a marfurilor.
Principalele Responsabilitati pentru Casier : executarea operatiunilor pe linia de case, inregistrarea marfurilor achizitionate de catre client, procesarea tranzactiilor numerar si prin card, informarea sefului de raion in legatura cu: marfuri deteriorate, eventuale neconcordante intre felul produsului si pretul produsului, servirea clientilor intr-o maniera prompta si politicoasa.

5. Operator calculator 4.882 aplicanti

Companie: Pepsico

Salariu
: nespecificat

Candidatul ideal
: Trebuie sa aiba experienta anterioara in domeniu, studii medii finalizate, cunostinte utilizare PC, abilitati de comunicare si lucru în echipa.

Responsabilitati si beneficii:
introducere in sistemul informatic a documentelor legate de incasarile de la client, operatrs tranzactiilor privind receptia, livrarea si returul de marfa, pregatirea facturilor fiscale si avizelor, pregatirea zilnica a rapoartelor de infoliere si incarcare a depozitelor, arhivarea documentele legale conform normelor interne si legale.

4. Manager Trainee/Sef de magazin 6.165 aplicanti

Companie: Profi

Salariu: nespecificat

Candidatul ideal
: Experienta intr-un post de conducere a unei echipe pe o perioada de cel putin un an, abilitati de comunicare si relationare, integritate, disponibilitate de relocare, capacitate de organizare si planificare.

Responsabilitati si beneficii
: stagiu de pregatire pe o perioda de 3-6 luni asigurat de companie, pachet salarial atractiv.

3. Director zonal de vanzari - 6.352 aplicanti

3. Director zonal de vanzari - 6.352 aplicantiCompanie: Profi

Salariu: nespecificat

Candidatul ideal: Trebuie sa aiba studii superioare, experienta relevanta intr-o pozitie similara in domeniul retail, abilitati de leadership, orientare catre indeplinirea obiectivelor, abilitati de comunicare, capacitate dezvoltata de planificare, organizare si control, integritate, abordare pozitiva, disponibilitate pentru deplasari frecvente. In plus, cunoasterea limbii engleze constituie avantaj.

Responsabilitati si beneficii: supervizeaza activitatea magazinelor din zona arondata, identifica deficientele existente, propune actiuni corective si verifica aplicabilitatea lor, urmareste respectarea politicii comerciale, implementarea noilor proiecte si proceduri interne, coordoneaza deschiderile de noi magazine din zona arondata, asigura un management perfomant al personalului din subordine, urmareste in permanenta respectarea bugetelor alocate precum si evolutia indicatorilor de performanta ai magazinelor, identifica si propune metode de imbunatatire a acestora.

2. Asistent Manager 6.451 aplicanti

Compania: Reduceri Maxime

Salariu
: 500-1.000 euro

Candidatul ideal: Trebuie sa aiba studii superioare sau medii, abilitati de lucru cu oamenii, capacitatede organizare a propriei activitati si abilitati de gestiune a timpului, precum si initiativa in a propune modalitati de rezolvare a unor sarcini de munca

Responsabilitati si beneficii: primire, directionare si gestionare corespondenta, gestionare, centralizare si arhivare documente, utilizare echipamente birou, precum computer, scanner, imprimante, fax, copiator. De asemenea, furnizeaza informatii si acorda suport in probleme ce tin de organizarea studiilor, indeplineste alte sarcini conexe care ii sunt atribuite, asigura transmiterea documentelor prin posta, fax, e-mail, organizeaza agenda zilnica si termenele lunare.

1. Promoter/Merchandiser 9.210 aplicanti

Compania: FMCG Marketing&Distributie

Salariu: nespecificat

Candidatul ideal
: Persoane active (baieti si fete), responsabile si punctuale cu bune abilitati de comunicare si prezentare si aspect fizic placut si ingrijit.

Responsabilitati si beneficii
: prezenta la punctul de vanzare in locatiile clientului, amplasarea si prezentarea produselor la raft, implementarea standardelor de decorare a produselor, buna relationare cu reprezentantii locatiilor vizitate si intocmirea rapoartelor specifice..


Care sunt avantajele cautarii unui job pe internet

Care sunt avantajele cautarii unui job pe internet1. Crearea unui CV intr-un timp foarte scurt doar prin completarea informatiilor corespunzatoare in sectiunile destinate, care da posibilitatea de a fi personalizat in functie de solicitarile fiecarui job in parte, potrivit ejobs.ro;

2. Posibilitatea de a aplica la un numar nelimitat de job-uri si de a fi chemat la interviu in cateva ore de la momentul aplicarii. Compania poate citi CV-ul imediat dupa aplicare si ca atare candidatul poate primi feedback mult mai rapid;

3. Servicii complet gratuite;

4. Job-uri unice;

5. Suport dedicat - atunci cand intampina dificultati in aplicare din cauza neconcordantelor din CV cu ceea ce solicita angajatorul primesc sugestii/sfaturi despre cum anume trebuie sa procedeze pentru a finaliza aplicatia;

6. Abonarea la alertele cu joburi. Zilnic primesc alerte cu joburile noi aparute conform profilului definit de ei.