5 / 10

Orange Romania : Dorim sa mentinem loialitatea, motivatia si pregatirea angajatilor

"Cea mai importanta provocare va fi sa mentinem loialitatea, motivatia si pregatirea angajatilor la un nivel care sa imprime intregului o miscare cat mai dinamica. Ne dorim ca fiecare dintre colegi sa se simta parte a acestui intreg, sa simta ca succesul Orange se datoreaza fiecaruia dintre ei. Astfel, customer experience nu ramane doar un concept, ci o realitate ce incepe din interiorul companiei si ajunge mai apoi la clientii nostri", a declarat Doina Filip - Reward, HR Budget&Reporting Manager in cadrul operatorului de telefonie mobila Orange Romania.

Orange Romania are in prezent 2.800 de angajati.

Anul 2011 a fost unul provocator

"A fost un an de analiza si transformare a proceselor, astfel incat sa ne asiguram ca ele sustin strategia si obiectivele companiei, intr-o piata concurentiala acerba. Activitatile departamentului RU au fost remodelate astfel incat sa fie si mai eficiente un exemplu fiind activitatile de training inainte impartite in departamente diferite si care au fost concentrate intr-o singura echipa astfel incat sa se asigure consistenta programelor de training", a explicat aceasta.

Intre proiectele realizate anul trecut, ea metioneaza programul "Academia de Vanzari", care a dat sansa celor care au absolvit-o sa obtina o certificare recunoscuta de grupul France Telecom-Orange.

La ce trebuie sa se astepte angajatii Orange in 2012

"As spune concret: adaptarea continua a tuturor proceselor si programelor ce li se adreseaza in mod direct, astfel incat valoarea adaugata a acestora sa creasca pentru a raspunde cat mai multor asteptari", spune Doina Filip.

Orange Romania va continua in acest an programele de investitii in dezvoltarea si motivarea angajatilor, precum talent management, evaluarea performantei, dar si proiecte specifice cum sunt Bursa de idei (program intern de stimulare si recunoastere a inovatiei), Acceleration Lab (program special de dezvoltare a talentelor), Orange first step si Orange Telecom University (programe care sustin ambitia de a fi cel mai bun angajator).
Provocarile anului 2012 in HR. Vezi ce iti pregatesc sefii de resurse umaneArticole recomandate


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Setari Cookie-uri